De zomer is in volle gang. Hoge tempraturen, toeristen, strand, zee, parasolletjes. Ik hou ervan. Het allerlekkerste is om af en toe even een duik te nemen in het zwembad.

Toen ik voor dit blog ging surfen op internet om wat mooie voorbeelden te vinden kwam ik echt fantastische zwembaden tegen.

De foto hierboven is duidelijk een zwembad in Marokkaanse stijl. Dat blijf ik toch fantastisch vinden hoor. De combinatie van de verschillende tegels is prachtig. De ligging van het zwembad op een binnenplaats, de planten, matrassen, stoelen, ik wordt hier heel blij van!

Voor de minimalisten

Het zwembad op de foto hiernaast is strak, maar toch ook speels omdat ze er een strand van gemaakt hebben. Wat een bijzonder en grappig idee. Goeie plek om van de rust en de ruimte te genieten en helemaal even niets te moeten.

Zwembad met jaccuzzi

Als je niet kunt kiezen dan doe je toch gewoon allebei! Er is trouwens ook nog een waterval aan de zijkant gecreëerd. Met al dat groen eromheen wordt het best knus.

Even tussendoor:

 In de Noord Europese landen is een privé zwembad een luxe en alleen weggelegd voor de wat beter bedeelden.

Een huis met een zwembad in Zuid Europa is niet heel bijzonder. Eerder een noodzaak. Ook bij veel appartementsgebouwen hebben ze een zwembad. Met temperaturen boven de 30 graden is het heerlijk om koppie onder te gaan in het water. Daar knap je enorm van op. Daarna kun je weer door. En als je dan toch een zwembad hebt maak er dan wat leuks van!

Nog meer inspiratie

Krijg je al zin om je zwembad aan te pakken? Kun je wel wat hulp gebruiken? Bel of mail me dan!

Zoals altijd heb ik mijn uiterste best gedaan om de bronnen van de foto’s te vermelden. Helaas lukt dat niet altijd. De bronnen die ik wél heb kunnen achterhalen staan hieronder vermeld.
Bronnen:
https://www.buitenlevengevoel.nl
http://www.keemala.com