“Ik vind het fantastisch om een huis te laten stralen!”

De drijvende kracht achter House of ID is Dirkje Sol.Na het behalen van haar diploma HBO Vastgoed, heeft Dirkje geruime tijd gewerkt als makelaar in Nederland.
Ze heeft een opleiding tot verkoopstylist gevolgd en is lid van de CNVV (Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten) en dus een gecertificeerd stylist.
Nu gebruikt ze haar ervaring en creativiteit om huizen gereed te maken voor verkoop.
Tenslotte weet Dirkje beter dan wie dan ook hoe een koper kijkt naar een huis. Haar sterkste kant is om met zo weinig mogelijk middelen en een aantal veranderingen hier en daar een groots effect te bereiken. Een hands-on aanpak met oog voor detail. Fotografie is al een lang bestaande passie van haar, die nu erg goed van pas komt om goede, representieve foto’s te maken waarop het huis er top uitziet!

Richt het huis neutraal, smaakvol en tijdloos in zodat het een groot publiek aanspreekt.

In Europa tonen statistieken aan dat woningen sneller worden verkocht en tegen een hogere prijs als ze verkoopklaar zijn gemaakt. Het geheim is om een huis zo te presenteren dat kopers de mogelijkheden van de woning kunnen zien en zichzelf er al zien wonen.

De verkoopstylist is speciaal opgeleid om de pluspunten en mogelijkheden van het huis naar voren te halen.

Elk huis heeft zijn eigen karakteristieken die geïnteresseerde kopers aantrekt. Een huis dat op de woningmarkt verschijnt en waar verkoopstyling op de juiste manier wordt gebruikt, zal zich snel onderscheiden van andere huizen die te koop staan.

Inmiddels heeft verkoopstyling zichzelf bewezen. Het is een uitstekende manier om een huis snel en voor een goede prijs te verkopen.

JA, IK WIL GRAAG VERKOOPTIPS ONTVANGEN

    Samenwerking

    Voor grote projecten werken wij samen met Miranda Vastgoedstyling. Zij is een erkend en gediplomeerd LNV verkoopstylist. Al jaren zijn huizen in binnen- en buitenland alsmede interieur styling haar grote passie. Enthousiast, oog voor detail en talent voor het creëren van overzicht, sfeer en harmonie.

    Wij werken ook samen met allerlei partijen die behulpzaam kunnen zijn met bijvoorbeeld het opslaan van spullen, schilderen, reparaties, tuinonderhoud etc. Dus als u zelf niet in de gelegenheid bent om zelf iets te doen dan kunnen wij alles voor u regelen. Zorgeloos verkopen dus!

    ga naar de website van Miranda
    inboedelopslag