PITTIGE PASTEL

Het kleurenpalet van een Miami Vibes interieur is licht. Poeder pastel kleuren zoals lichtroze, mint, zachtgeel en lichtblauw vormen de basis van dit tropische interieur. Pittige kleuren zoals terra, roest en azuurblauw geven pit aan het zoete kleurenpalet. Met meubels op poten, luchtige stoffen, rijk fluweel, marmer en gouden accenten heb je een elegant en glamorous interieur gecreƫerd.

woontrend 2019 Miami Vibes collage 1


GEOMETRISCHE PATRONEN

W zien veel geometrische patronen in dit interieur. more geometric shapes and patterns in the interior. De Miami Vibes woontrend brengt zachte pastelkleuren samen met geometrische prints in een sterke accentkleur . In het ontwerp van de meubels zien we regelmatig geometrische vormen: rond, vierkant en driehoekige vormen die worden gecombineerd met de nieuwste design trends. Ook zien we spannende kleurencombinaties en geometrische patronen op de muur, in tapijten, stoffen en keramiek.

Trend tip: kies voor een mix van meubels met verschillende geometrische vormen. Met een driehoekige koffietafel in combinatie met een rond kleed en een vierkant vormgegeven (hoek)bank en een levensgroot geometrisch patroon is heb je iets bijzonders gecreƫerd in je woonkamer!

WARM WALNOOT

Een luxe sfeer word bereikt door het toevoegen van walnoot. In een dressoir, een eettafel of verwerkt in een fauteuil: het donkere hout vormt voor deze woontrend een krachtig tegenwicht voor het lichte, zoete kleurenpalet. De grillige knopen in het hout breken ook door de vele strakke, geometrische lijnen van het Miami Vibes interieur en maken de stijl zacht en vriendelijk. Trend tip: Laat warm hout terugkomen op verschillende plaatsen in het interieur. Op deze manier ben je er zeker van dat er eenheid is in het kleurenpalet en het het gebruik van de verschillende geometrische patronen.

TROPICAL TOUCH

Tenslotte kunnen grote tropische planten niet ontbreken in de Miami Vibesl trend. Ook de groene planten vormen een mooie tegenhanger van de zachte pastels en brengen het interieur tot leven. Met een grote bananenplant, cactus en een kleurrijke Paradijsvogel plant breng je meteen een tropische sfeer in je huis.

Source: https://www.eijerkamp.nl/