Verkoopstyling wordt belangrijker dan ooit.

Op de site van Spanje Vandaag las ik dat de woningverkopen in mei met maar liefst 53.7% zijn gedaald. Dat is natuurlijk geen verrassing maar valt eigenlijk nog mee als je bedenkt dat we hier in mei nog in een gedeeltelijke lockdown zaten.

Inmiddels hebben we weer meer vrijheid maar economen, banken, makelaars etc. verwachten toch een aanzienlijke daling van het aantal verkopen. Wereldwijd staat de economie onder druk, veel banen zijn verloren gegaan en zekerheden zijn onzekerheden geworden. Allemaal omstandigheden die beslist geen positieve invloed hebben op de woningmarkt. Als mensen blijven zitten waar ze zitten gaat de beweging eruit en dat betekent minder verkopen en prijsdaling.

 

 

 

 

 

Wat als je nu je woning wilt of moet verkopen?

Dan moet je positief opvallen tussen de concurentie. Zo simpel is het eigenlijk. Je zorgt er voor dat jouw woning de woning is die potentiële kopers willen bezichtigen. Daar begint het tenslotte mee.

Geen kijkers geen kopers.

Dus speurend op internet, kijkend in de etalage bij de makelaars wil je dat hun blik blijft hangen bij jouw woning. Dus goeie foto’s van een goed ingericht huis!

Het is een feit dat 90% van de woningzoekenden niet in staat is om door de persoonlijke inrichting van een woning heen te kijken. Onderschat dat dus niet.

Maak je huis aantrekkelijk voor de juiste doelgroep. Zorg dat ze meer willen zien. Laat ze dromen over wonen in jouw huis. Nog beter is het om een professional in te huren. Deze kijkt objectief naar de inrichting en weet wat er moet gebeuren om kijkers aan te trekken.

 Mail of bel me. Dan gaan we samen aan de slag.

Het levert meer op dan het kost. Echt waar.

Het hele artikel over de prijsdaling van woningen kun je lezen op https://www.spanjevandaag.com/13/07/2020/grootste-daling-woningverkopen-van-de-afgelopen-6-jaar-in-spanje/

Fijne week!