Inrichten met kartonnen meubels. Ideaal voor modelwoningen of woningen die door omstandigheden leeg staan.

Dat een leegstaande woning lastiger verkoopt dan een ingerichte woning is algemeen bekend. Maar waarom is dat?

Een lege woning voelt naargeestig aan en het kopen van een woning heeft bijna alles met emotie en gevoel te maken. Een goed gevoel bij binnenkomst is dus cruciaal.

klik op de afbeelding om het nog beter te zien

De meeste mensen hebben er moeite mee de grote van een ruimte goed in te schatten. Past die tafel wel of die lang gewenste loungebank. Een ruimte inschatten is lastiger dan je denkt.

Geen inrichting betekent geen afleiding van alle mindere punten van een woning. Denk hierbij aan krassen, beschadigingen enz.

Deze woningen moet je dus aantrekkelijker maken voor een koper. Met kartonnen meubels bereik je snel en effectief je doel. Je kunt een huis trendy en aantrekkelijk inrichten waardoor de foto’s van de woning er ook meteen een stuk beter uitzien. En goede foto’s zijn het eerste waar een potentiële koper op selecteert. 

foto: cubiqz.nl

Zelfs een kartonnen keuken is geen enkel probleem. En het ziet er echt fantastisch uit. 

Wel oppassen dat de kijkers niet even gaan uitpuffen op de bank!

Voor vragen en/of meer informatie kun je me mailen via Contact of bellen +34 695 800 006. Het verplicht je tot niets en ik vind het gezellig. 

Kartonnen meubels zijn te koop of te huur bij onder andere  http://www.cubiqz.nl. Een Nederlands bedrijf dat ook in Spanje levert.