Ik hou van een opgemaakt bed. Sommige mensen geven er niet om, maar ik val echt beter in slaap in een opgemaakt bed. Daarnaast ziet je slaapkamer er veel mooier en schoner uit met een lekker comfortabel bed. Maar wat is een goede en mooie manier om je bed op te maken?

Laat ik beginnen met te zeggen dat je je bed NOOIT meteen moet opmaken als je uit bed komt. Je verliest ‘s nachts ongeveer een halve liter water. Als we dan meteen ons dekbed omhoog doen, kan dat vocht nergens heen. Draai in plaats daarvan je dekbed terug en open een raam om te ventileren. Doe je ochtendritueel, neem een ​​douche, ontbijt, lees de krant, etc. en maak dan je bed op. Het bed moet er zo uitzien, zodat je eigenlijk het liefste weer je bed in stapt.

Oké, laten we beginnen. Eerst schudden we het kussen op. Doe wat boksen op je kussen en maak het in vorm. Dan trekken we de lakens strak en schudden het dekbed op. Trek lekker soepel over je bed. Ja, dat ziet er goed uit, maar we zijn er nog niet. Nu beginnen we met de dingen die het echt af maken. Om te beginnen een ​​sprei. Een sprei is echt een aanrader. Dus hopla, leg het op het bed. Dan een bedloper (dat is zo’n mooi stuk stof aan het einde van het bed) en kussens. Leuke kussens, liefst een stuk of drie. Dat geeft een heerlijk luxe gevoel.

Het is een goed idee om een ​​mandje te kopen om de kussens in te leggen als je naar bed gaat. Staat leuk en je valt er ‘s ochtends niet overheen. En denk je nu dat het te veel gedoe is? Nee, eerder nogal verslavend! Het maakt je bed een stuk leuker. En wat een heerlijk warm welkom als je naar bed gaat. Lekker slapen en een fijn weekend!

leuke en goedkope spreien en kussens https://ikea.es