Het kiezen van het juiste kleurenpalet voor uw interieur kan moeilijk zijn. Hoeveel kleuren kun je gebruiken zonder dat het teveel wordt? En welke tinten passen wel of niet bij elkaar? Deze laatste vraag kun je eenvoudig zelf beantwoorden met behulp van de kleurencirkel.

Subtiele glamour?

Ga je voor een warm interieur met een frisse ondertoon en elegante accenten? Neem dan wit als dominante kleur voor een lichte basis, voeg een warm element toe met donkerblauw en style het met wat (geel) gouden accessoires.

subtiele glamour

Bij een chique hotelgevoel met een stoer randje denk je al snel aan donkere kleuren. Met wit als basis bied je toch een frisse tegenhanger. Cognac is perfect als secundaire kleur, omdat het ook goed aansluit bij houttinten. En met bordeaux als accentkleur maak je het helemaal af.

masculin

Kalm en Sereen

Je hoeft niet per se met contrastkleuren te werken, maar je kunt ook tinten kiezen die allemaal dicht bij elkaar staan. Zo creëer je een interieur dat veel rust uitstraalt. Hierbij is gekozen voor wit, dat overloopt in beige en okergele accenten.

serenity

Zwart en wit Met een monochroom of zwart-wit interieur heb je de basis al grotendeels begrepen. Voeg wat spanning toe met zacht gekleurde kussens, subtiele accessoires of planten.


black and white

met dank aan

https://roomed.nl