VERKOOPSTYLING IS NU BELANGRIJKER DAN OOIT!

Dat de huizenverkoop stagneert en de prijzen dalen zal inmiddels duidelijk zijn. Diverse bronnen melden een daling en de verwachtingen zijn somber.

Dat betekent dat het aanbod groter zal zijn dan de vraag.

We spreken dan van een ‘kopersmarkt’. De koper heeft de woningen voor het uitkiezen en kan rustig om zich heen kijken. Voor het verkopen van een huis geen gunstige omstandigheden en een aantal huiseigenaren zal er dan ook voor kiezen om het huis (tijdelijk) uit de verkoop te halen.

Maar wat als je nu toch een huis moet of wilt verkopen in Spanje?

Door omstandigheden kan het nodig zijn om een huis snel en het liefst voor een goede prijs te verkopen.

Dan is verkoopstyling of homestaging een uitstekend hulpmiddel.

In een moeilijke markt is het van belang dat je je positief onderscheidt van de rest. Dit kan door een goede presentatie van de woning. 

Omdat beelden meer zeggen dan woorden heb ik ook (veel) foto’s bekeken. En daar wordt je niet vrolijk van. Hieronder wat voorbeelden, en dan bespaar ik je nog de foto’s waar de kleding nog op het bed ligt en de afwas op het aanrecht staat.

klik op de foto voor een grotere afbeelding

Een aantal van deze woningen is inmiddels in prijs verlaagd. Daar kom je tijdens deze crisis ook niet onderuit. De prijzen dalen nu eenmaal. Maar bij een prijsverlaging gaat het niet om  €5000,-  maar om tienduizenden euro’s! Eeuwig zonde. Met een relatief kleine investering voor aanpassingen en verbeteringen kun je het huis voor de best mogelijke prijs verkopen.

Het inhuren van een professional is een goede investering met een hoog rendement.

Voor meer informatie over de woningmarkt in Spanje verwijs ik je graag naar een van onderstaande websites 

https://www.inspanje.nl

https://www.spanjevandaag.com/

https://www.houseofsun.eu/algemeen/spaanse-woningmarkt-en-de-coronacrisis/